Leonardo de Pauli, Chef vum Mount "speziell Feierdeeg"
De Leonardo de Pauli, Chef vum Restaurant "Oio – Osteria con Cucina" aus der Stad, proposéiert ee festleche Plat, Pappardelle al Cotechino.
Pappardelle al Cotechino
Lënsendeeg, wäisse Ragù, knackeg Geméis, frësche Granatapel
fir den Deeg:
3 Eeër L
300 gr Miel OO Moulin de Kleinbettingen
200 gr Brong Lënse bio vu Castelluccio di Norcia (Umbrien)
1 Zweig Rosmarin
Fir de Ragù:
1 réi Cotechino del Friuli (Déi kënnt Dir beim Aldo zu Schëffleng kafen)
1 Lorberblat
1 Zweig gréngen Zelleri
2 Muerten
2 Schallotten
2 cl Geméisbritt
1 Glas Wäisswäin-Esseg aus dem Barrique
20 gr Botter
30 gr Olivenueleg extra vierge
Fir de Finish:
1 frësche Granatapel
1 gr Xantana
25 gr Ueleg extra vierge vun Oliva Salvagno
Réserve della Contessa bianco 2021
Domaine Manincor
Alto Adige / Italie
Un des plus anciens domaines italiens, créé en 1608 par la famille Manincor ! Le blason familial "Man-in-cor", qui signifie librement "la main sur le cœur", est toujours visible sur la façade de la maison. La Réserve della Contessa est un assemblage de Chardonnay, Sauvignon blanc et Pinot blanc. Doté d’une grande élégance et de puissants arômes de fruits mûrs, cette cuvée affectionne les viandes blanches et sa finesse minérale sera l’alliée de la grenade sur cet accord.
Domaine certifié Biodynamique.
19,83 € Tvac